Armwarmers

Actieve filters

 • Armstukken - designed by Sportvrouw.com

  € 9,95 € 19,95
  De Sportvrouw Armstukken houden je warm en zitten comfortabel door de anatomische pasvorm. De boorden sluiten goed aan en zijn aan de binnenkant voorzien van een siliconen strips waardoor ze niet onder je fietsshirt vandaan zakken tijdens het fietsen. De stof is aan de binnenzijde geborsteld. Ideaal om mee te nemen wanneer je niet zeker weet of het warm genoeg blijft voor korte mouwen! Materiaal: 100% polyester
 • Sportful Primavera Armwarmers

  € 23,00
  Lichte zon en windbescherming met een look die perfect het Primavera jersey aanvult.
 • Sportful Primavera Armwarmers

  € 23,00
  Lichte zon en windbescherming met een look die perfect het Primavera jersey aanvult.
 • Sportful Norain Arm Warmers

  € 30,00
  De NoRain warmers voor arm, knie en been zijn ongelofelijk. Ze gebruiken de Thermodrytex stof omdat ze warm en zacht is en met een geweldige rekbaarheid. Daar werd ook nog eens de NoRain nanotechnologie aan toegevoegd die het geheel waterafstotend maakt. Perfecte warmers bij vele weersomstandigheden.
 • Craft Armstukken

  € 32,95
  De Craft Armstukken houden je warm en zitten comfortabel door de anatomische pasvorm. De boorden sluiten goed aan en zijn aan de binnenkant voorzien van een siliconen strips waardoor ze niet onder je fietsshirt vandaan zakken tijdens het fietsen. De stof is aan de binnenzijde geborsteld. De reflecterende details zorgen voor extra veiligheid. Ideaal om mee te nemen wanneer je niet zeker weet of het warm genoeg blijft voor korte mouwen!
 • Craft ThermoCool armwarmers

  € 31,95

  De Craft ThermoCool armwarmers bieden bescherming tegen kou en wind tijdens het sporten. Door de siliconen rand aan de bovenzijde blijven de warmers goed zitten. De stof heeft een goed ademend vermogen en voert vocht snel af. De antibacteriële behandeling van de stof helpt nare geuren voorkomen!

 • Shimano Windstopper Armwarmer

  € 34,95
  De Shimano Windstopper armwarmer is erg comfortabel tijdens koude en winderige omstandigheden. De, aan de binnenzijde geborstelde, stof is in vier richtingen rekbaar voor een optimaal draagcomfort en door de grippers bovenaan de mouw blijven ze bovendien goed zitten!
 • Pearl Izumi Elite Thermal armwarmer

  € 12,95 € 24,95
  De Pearl Izumi Elite Thermal armwarmer zorgt voor optimale warmte tijdens koude dagen. De anatomische pasvorm is specifiek voor de linker- en rechterarm. De armwarmer blijft goed zitten onder je shirt en door het gebruik van het Elite Transfer materiaal wordt het vocht optimaal afgevoerd!
 • Pearl Izumi P.R.O. Thermal armwarmer

  € 11,95 € 24,95
  De Pearl Izumi P.R.O. Thermal armwarmer zorgt voor optimale warmte tijdens koude dagen. De anatomische pasvorm is specifiek voor de linker- en rechterarm. De armwarmer blijft goed zitten onder je shirt!
 • Sugoi MidZero Armwarmers

  € 29,95

  Nooit meer koude armen op de fiets met deze warme armwarmers van Sugoi. De MidZero stof is zacht, warm, ademend en goed vochtafvoerend. Eigenlijk moet iedere fietster een paar van deze armwarmers in de kast hebben liggen. Of liever nog, aan hebben als je aan het fietsen ben tijdens koudere dagen.