Fitnessbroek Knie

Actieve filters

 • Newline Imotion Printed Knee Tights

  € 64,95
  De Newline Imotion Printed Knee Tights is gemaakt van soepel en rekbaar materiaal met plat afgewerkte naden. Doordat de broek is gemaakt van meerdere stofpanelen (waaronder mesh-panelen voor extra ventilatie) is de pasvorm optimaal! Het materiaal zorgt verder voor een uitstekende afvoer van het vocht. De soepele hoge broekband met koord kun je naar eigen wens losser of strakker aantrekken. Achterop de broek zit een klein zakje. Kortom: een erg comfortabele tight om in te trainen!
 • Newline Imotion Printed Knee Tights

  € 54,95
  De Newline Imotion Printed Knee Tights is gemaakt van soepel en rekbaar materiaal met plat afgewerkte naden. De optimale vochtafvoerende werking en de soepele hoge broekband maken het een comfortabele tight om in te trainen! Achterop de broek zit een klein zakje dat met een rits afsluitbaar is.
 • Newline Imotion Knee Tights

  € 45,00
  De Newline Imotion Knee Tights is gemaakt van soepel en rekbaar materiaal met plat afgewerkte naden. De optimale vochtafvoerende werking en de soepele hoge broekband maken het een comfortabele tight om in te trainen!
 • Newline Base Comfort Sprinters

  € 34,95

  Deze korte hardloopbroek is gemaakt van comfortabele stretch stof, met goede vochtafvoerende eigenschappen en is snel drogend. Een broek die doet wat hij moet doen. Ideaal dus.