Je aankoop kun je, om welke reden dan ook, binnen 30 dagen terugsturen (een retourformulier wordt meegestuurd met elke bestelling). Wij zullen het volledige aankoopbedrag terugstorten. Sportvrouw.com heeft geen gratis retourservice, behalve als de producten fabricagefouten hebben of door ons verkeerd verstuurd zijn. In dat geval zullen wij de door jou gemaakte verzendkosten achteraf vergoeden.

Wij streven ernaar om retourzendingen binnen 3 dagen na ontvangst afgehandeld te hebben. Dit betekent dat je binnen die termijn je geld teruggestort hebt gekregen.

Retourneren
Wij zullen artikelen vergoeden of vervangen die ons in goede staat bereiken, zodat wij deze weer in onze voorraad kunnen opnemen. Ongebruikt, ongedragen, zonder vlekken of andere gebruikssporen, netjes verpakt, indien mogelijk, in de originele verpakking en met alle kaartjes er nog aan. Je krijgt altijd een bevestiging van ontvangst van je retourzending, en de genomen acties.

Verzenden
Retourzendingen dienen goed verpakt te worden om beschadigingen tijdens de verzending te voorkomen. Op het retourformulier zit een label met het retouradres die je op het pakket kunt plakken. Let op: je moet het pakket wel zelf frankeren, ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

Meerdere artikelen per bestelling
Wanneer je een artikel retourneert uit een bestelling die uit meerdere artikelen bestond dan wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel teruggestort en niet de eventueel in rekening gebrachte verzendkosten. Hebben wij de bestelling gratis verzonden en wordt het totaalbedrag van de verzending door de retourzending minder dan € 40,-, dan zullen wij de toepasselijke verzendkosten alsnog in rekening brengen op de creditfactuur.

Retourformulier Retourformulier
Bij de bestelling zit een retourformulier met daarop de retourprocedure en een adreslabel (je kunt het formulier ook downloaden via de link hiernaast). Door het formulier volledig in te vullen help je ons om onze service te blijven verbeteren.

 

 

 

Vervangend artikel
Als je ter vervanging een nieuw artikel wilt, bijvoorbeeld een andere kleur of maat, dan kun je deze bestellen in onze webwinkel. 

 

Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar klantenservice@sportvrouw.com of bel 058 266 11 21.